skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Three in One Concepts® is een educatieve organisatie die gevestigd is in Californië.

Gordon Stokes is de grondlegger van de One Brain®Methode.  Hij kwam in de jaren 70 in contact met de vrouw van John Thie. Hij bracht Touch for Health naar Nederland in de Hof van Axen. Nadien kwam hij in contact met Daniel Whiteside en Candace Callaway. Door deze unieke samenwerking kwam de One Brain®Methode tot stand. Samen hebben zij de Gedragsbarometer® gecreëerd.

Het doel van Gordon, Daniel en Candace was en is om mensen die geïnteresseerd zijn, te assisteren en begeleiden om verantwoordelijk te zijn en het onoverkomelijke te aanvaarden voor persoonlijk en professioneel welzijn en groei.

Hoe?

De One Brain®Methode heeft een mooie trainingsroute, waarin je vaardigheden kunt leren, die je voor jezelf kunt toepassen, met andere kunt delen, of als consultant of instructeur kunt volgen. In de eerste drie module leer je:

  • Het toepassen van de Gedragsbarometer® op een onderwerp en hoe je deze mooie vaardigheid voor jezelf kunt toepassen;
  • Spiertesten en vragen stellen aan het lichaam, spiertesten met twee armen;
  • Krachtige vaardigheden die je Emotionele Stress verminderen;
  • De werking van de linker- en rechterhersenhelft en het midden van je brein;
  • Hoe je energiecorrecties kunt toepassen voor jezelf en hoe die in samenspel zijn met de Gedragsbarometer;
  • De kennis van structuren in je lichaamshouding en je gezicht die je helpen om je eigen kwaliteit en vaardigheid te herkennen.

Het doel van de One Brain® methode is: De emotionele verbinding te balanceren die je gevangenhoudt in een reactief gedragspatroon binnen relaties of situaties.

De basis van de One Brain® methode is: een vriendelijke nieuwe verbinding maken met je bewustzijn, je lichaam en je overtuiging en de keuzes die je van moment tot moment hebt gemaakt in het verleden, zodat je vanuit het hier nu een nieuwe keuze kunt maken.

Wil je meer lezen voor over 3in1?

Link:  www.3in1concepts.nl

Back To Top