Ga naar hoofdinhoud
06 164 26 229 info@welkin.nl

Wie is de Faculty Wellness Kinesiologie Nederland?

In verschillende landen heeft Wayne Topping een faculty aangewezen. In Nederland en Nederlands sprekend Vlaanderen is dit ondergebracht bij het Welkin Kinesiologie College, met als faculty Marjolein Hermans. Zij wordt hierin ondersteund door Annabelle Rijntjes. Marjolein heeft sinds 2011 een eigen praktijk als Kinesioloog. Daarnaast is zij gecertificeerd Touch for Health en Zichtverbreders instructeur, geeft ze les in alle modules van de Wellness Kinesiologie en heeft zij samen met Mariska Kerkdijk een cursus Werken met Reflexen voor reflex-integratie op basis van kinesiologie ontwikkeld.

Rol van de faculty Wellnes Kinesiologie

De faculty vertaalt het materiaal, onderhoudt contacten met Wayne over vakinhoudelijke vragen en ontwikelingen en zorgt ervoor dat de kwaliteit van de modules op peil blijft via het opleiden en bijscholen van de Wellness Instructeurs. Daarnaast onderhoudt de faculty het internationale contact, bewaakt de juridische kaders en regelt de accreditaties van het materiaal bij verschillende beroepsverenigingen. Tenslotte regelt de faculty de distributie en financiële afwikkeling van al het cursusmateriaal.

Marjolein Hermans

Gevorderde cursussen gegeven door de faculty

Van een aantal meer gevorderde modules is alleen de faculty instructeur en uiteraard Wayne zelf. Deze modules worden in Nederland georganiseerd door het Welkin Kinesiologie College. Het betreft de modules: Voeding en Middelen testen, Stress Release 5, 8 extra meridianen, Allergiëen herkennen en Overwinnen, Omgaan met tegenslagen, Het Spijsverteringsstelsel en Verslavingen overwinnen.

Deze cursussen zijn ondergebracht als gevorderde nascholing bij het Welkin Kinesiologie College.

Back To Top