skip to Main Content
06 164 26 229 info@welkin.nl

Terugkeer naar Innerlijk Afrika – Witteveen

door Els Jansen
Start
27 november 2020 10:00
Tot
28 november 2020 17:00
Adres
Witteveen   Bekijk kaart
Materiaal
Exclusief
Verblijf
Exclusief

220.00

Status

Cursus details

“Wie heeft er geen heimwee naar dat innerlijke Afrika, het Afrika van de dromen waaruit we in de ochtend gelukzalig wakker worden als blije mensen?”

Zoals Afrika op de wereldbol duidelijk het hart vormt tussen de continenten, zo is ook ons hart het kloppend middelpunt van ons bestaan….de Terugkeer naar Innerlijk Afrika is als een metafoor van onze levensreis en alles wat we onderweg meemaken, in verleden en heden.

We gaan in de cyclus van 7 stadia (zie Zicht op Leefblind 3) in relatie tot de 4 continenten (noord, zuid, west en oost t.o.v. Afrika) testen en duiden m.b.t. ons persoonlijke doel.
We leren de kenmerken van de 4 continenten als metaforen van de verschillende levensfasen en de daarbij behorende testprocedure om evt. onbalans vast te kunnen stellen en in balans te brengen.

Van het midden (de oer-adem), naar het zuiden (de adem van het zuiden die de wereld omstroomt), het westen (daar waar de zon omlaag gaat), het noorden (helder licht in de koele nacht), het oosten (de zonsopgang), terug naar het zuiden en naar het midden (beginpunt, middelpunt én eindpunt; het hart), maken we een wereldreis binnen in onszelf om tenslotte gelukkige en prachtige mensen te zijn…

Meer over de Zichtverbredersroute en ontwikkelaar Coby Schasfoort

Aantal lesuren: 16 uur
Vereiste vooropleiding: Geen

Extra informatie

Maand

November 2020

Els Jansen

[acf field="verkoper_aangepast_veld"]
Back To Top