Ga naar hoofdinhoud
06 46 44 25 87 info@welkin.nl

Gegeven door instructeurs Wellness Kinesiologie

Stress Release 1-2

Met succes je stress te lijf | Stress Release 1-2
In deze beginnerscursus leer je o.a. de basis van het spiertesten, waarvoor je geen specifieke vooropleiding nodig hebt. In deze cursus wordt het verschijnsel stress onderzocht. Door middel van spiertesten, oefeningen en het geven van achtergrondinformatie leer je wat stress met jou persoonlijk doet en hoe het jouw leven beïnvloedt. Er wordt dus gewerkt aan een stuk bewustwording.

Vereiste vooropleiding: Geen specifieke eisen

Giving your life meaning

Geef je leven betekenis | Verdieping op Stress Release 1-2
Mensen die effectief doelen stellen, zijn succesvoller, houden meer tijd over en ervaren minder stress. In deze 2-daagse training leer je welke obstakels je van het doel afhouden, hoe je jouw mindset traint om je doelen te realiseren en leer je hoe je het doel zo formuleert dat het aansluit bij jouw normen en waarden.

Vereiste vooropleiding: Stress Release 1-2

Stress Release 3

Geblokkeerde emoties | Stress Release 3
Tijdens deze vervolgcursus ga je op zoek naar jouw ‘ja, maar…’, waardoor het (nog) niet lukt om dingen te veranderen. Daarnaast ga je ook aan de slag met geblokkeerde emoties. Het ervaren van verschillende emoties is heel normaal en nuttig maar als er sprake is van stagnatie  kunnen ze o.a. zorgen voor angsten, dwangmatig gedrag, fobieën en verslavingen.

Vereiste vooropleiding: Stress Release 1-2, Touch for Health 1 en 2

Stress release 4

Werken met emoties | Stress Release 4
Stress zorgt bij de een voor hoofdpijn en bij de ander voor maagklachten. Deze fysieke uitingen van stress leer je tijdens deze cursus  in kaart te brengen door het testen van 53 orgaanreflexpunten. Dit zijn reflexpunten die allemaal een energetische link hebben met een orgaan, endocriene klier of orgaansysteem. Met behulp van positieve en negatieve emoties, die gekoppeld zijn aan 20 meridianen, worden onbalansen opgeheven en energie vrijgemaakt.

Vereiste vooropleiding: Stress Release 3

Energiecentra

Chakra’s balanceren | Energiecentra
Zowel in o.a. India als China, werkt men sinds mensenheugenis met chakra’s: energiewielen die de energie in en om het lichaam reguleren. Tijdens deze dag maak je kennis met 10 verschillende chakra’s (hier energiecentra of zenuwplexi genoemd). Aan het einde van de workshop heb je geleerd deze 10 energiecentra te testen en te balanceren met behulp van specifieke emoties, acupunctuurpunten, oor- en voetreflexpunten en massage van het hoofd.

Vereiste vooropleiding: Stress Release 1-2

Biokinetische Oefeningen

Biokinetische oefeningen
Wat doe je als je je enkel hebt verzwikt, je nek hebt verrekt of te stevig hebt getraind met sporten? Naar de fysio, kinesioloog of chiropractor of bv een Biokinetische Oefening! Zij herstellen het structureel evenwicht en vullen andere procedures aan die ontwikkeld zijn om emotioneel en chemisch evenwicht te herstellen. Je leert de basisprincipes van Biokinetische Oefeningen en de oefeningen worden behandeld van 19 indicatiespieren uit o.a. Touch for Health 1.

Vereiste vooropleiding: Stress Release 1-2, Touch for Health 4

Back To Top